SE*GoldDigger's

- En sida om mina katter

Om oss

Jag heter Julia och bor tillsammans med min sambo Simon och vår dotter Luna i en lägenhet i centrala Skellefteå. 

Katterna är en del av min fritid, men när jag inte pysslar med dem så dansar jag i en grupp som heter Movement. Jag tog min förskollärarexamen i Januari 2013 och jobbar på en jättefin förskola i Skellefteå och trivs som fisken i vattnet.

Under min uppväxt har jag haft 2 st råttor och älskade dem över allt annat men kände nog redan då att råttor inte fyller mitt behov utav ett husdjur. Som liten har jag alltid velat ha hund, men vi har allergi i familjen så det skulle inte funka. Så jag fick helt enkelt snällt vänta tills jag skulle flytta hemifrån och kunde välja själv om jag skulle ha djur eller inte. Men frågan var nog inte om jag skulle ha djur utan nog mer vilket, Hund eller katt?

Vi diskuterade om vad som skulle passa oss och våran vardag bäst och kom fram till att katt var det som kändes mest rätt. Men då kom nästa fråga, vad för katt? Det finns ju så många .. Långhåriga, korthåriga, hus och raskatt. Simon har erfranheter utav katter och katter med ett ostabilt temprament och ville därför att vi skulle tänka efter och välja en katt som går att lita på och en katt som går att hantera, en katt med ett stabilt temprament.

Och när dagen kom då vi började kolla på katt så gav Simon mig fria händer att se ut en kattras. Jag har alltid gillat stora maffiga katter med mycket päls( Huskatt som raskatt). Så jag satte mig ner och tittade runt på internet om vad det fanns för allternativ och fastnade direkt för den sibiriska katten. Den sibiriska katten stämde in så bra på oss tempraments messigt och utseende messigt....så en sibbe fick det bli och sedan dess är jag fast :)

Och ja det stämmer, dom är beroende framkallande.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)
MinaSibiriskaKatter